Direct Contact
+31(0)168-473832
NU BOEKEN
Te doen in en rond Willemstad

Willemstad is een vestingstad en voormalige gemeente in de gemeente Moerdijk, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Willemstad ligt waar Volkerak en Hollandsch Diep elkaar ontmoeten.

HOTEL WILLEMSTAD

Activiteiten rond Willemstad

2024
Te doen rond Willemstad

Vuurtoren Willemstad

Ontdek de vuurtoren van Willemstad, de enige vuurtoren in de Nederlandse provincie Noord-Brabant! Geniet van het prachtige uitzicht op een hoogte van 10,6 meter.
2024
Te doen rond Willemstad

Mauritshuis Willemstad

Het Mauritshuis in Willemstad werd in 1623 gebouwd in opdracht van Prins Maurits, zoon van Willem van Oranje. Hij liet het gebouw bouwen van "eigen gelden" om te gebruiken als buitenverblijf en jachtslot.
2024
Te doen rond Willemstad

Oude Raadhuis willemstad

Het Oude raadhuis is een gebouw in renaissancestijl dat zich bevindt aan de Raadhuisstraat 2 te Willemstad
2024
Te doen rond Willemstad

Rosada Roosendaal

Designer Outlet Roosendaal is sinds 2006 een factory outlet center in de Nederlandse gemeente Roosendaal. Het is het derde outletcentrum in Nederland. Er worden artikelen van meer dan 100 merken verkocht.
2024
Te doen rond Willemstad

Natuurgebied Tiengemeten

Tiengemeten is een eiland in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het werd bij de gemeentelijke herindeling in 1984 deel van de gemeente Korendijk, maar was voor die tijd gesplitst tussen Goudswaard en Zuid-Beijerland.
2024
Te doen rond Willemstad

Fort Sabina

Of je nu een liefhebber bent van historie of natuur, bij Fort Sabina vind je het allemaal. Het fort en de natuur eromheen beslaan maar liefst 12 hectare, genoeg om te ontdekken dus!

Hotel Willemstad

Hotel Willemstad is een smaakvol, rustig en centraal gelegen hotel in het hart van Vestingstad Willemstad.
NE/EN/DUI/FR

Contact

Voorstraat 42, 4797 BH Willemstad
info@hotel-willemstad.nl